Flygeln

Bo på Lantgård

Vi har inrett den ena flygelbyggnaden till en gäststuga. Den har tidigare varit foraren Tures bostad samt mangel- och mjölbod. En lugn och behaglig miljö möter dig när du går in i stugan. Vi har behållit merparten av de stockar och plank som tidigare fanns vilket ger en genuin atmosfär. Trots den känsla som stockarna ger av att gå tillbaks hundra år i tiden finns alla moderna bekvämligheter inklusive kök och braskamin.

På loftet rymmer stugan ett ljust rum med två enkelsängar samt ett inre rum med två dubbelsängar. På nedre våningen finns ett allrum med TV, stereo, braskamin, kök och köksbord samt toalett och dusch.

I trädgården har ni tillgång till utemöbler och grill. Det är endast 75 meter till Svartån där ni kan fiska, hyra roddbåten, bada och uppleva närheten till naturen, stillheten och möjlighet till total avkoppling. De vanligaste fiskarna är gädda, abborre, braxen och sutare. Kräftfisket i Svartån är bland de bästa och du kan få hyra båt och burar för att uppleva ett härligt kräftfiske och få med dig den egna fångsten hem för att koka och njuta av. För spacementfiskare finns i Svartån bl.a färna och sarv.
Vi har ett modernt stall om du vill ta med din favorithäst och rida runt i den ridvänliga naturen med omväxlande stigar i skog och mark. Flera ridhus finns inom en halvtimmes bilfärd. Du är välkommen och vi kommer att göra allt för att du skall trivas hos och få en härlig upplevelse på landet.